Contact

Kom je proeven?

We houden van onze koffie en van ons vak.

En dat proef je!

Privacyverklaring

Waarom wij gegevens nodig hebben

Wij verwerken uw persoonsgegevens in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst.
Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens gebruiken om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Wij kunnen de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres

Hoe lang wij gegevens bewaren
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen
Wij verstrekken uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Ook kunt u eventueel eerder verleende toestemming te allen tijde weer intrekken.
Voor een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering kunt u contact met ons opnemen.
Voor klachten of aanwijzingen van misbruik, of indien u meer informatie wenst over door ons verzamelde persoonsgegevens, kunt u contact met ons opnemen. Eventuele klachten kunt u ook indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wij zijn als volgt te bereiken:

Lako
Arnhemseweg 295
7333 NC Apeldoorn
Tel: 055-5338757

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kamer van Koophandel: 08048703

 

Koffie Musetti Koffiemachines Lako Apeldoorn 01

I amore per il Caffé

Onze liefde voor koffie.

We weten het allemaal, de beste koffie komt nog steeds uit Italië.
En daarom importeren wij deze heerlijke koffie van het merk Musetti.
Er zijn in totaal 10 verschillende mélanges, zodat jouw smaak er altijd bij zit.
Kom je eens proeven?

Lees verder

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar
van ma t/m vr 8:30 – 17:30

Openingstijden showroom:

ma   13:30 - 17:30 uur
di

9:00 - 12:00 uur
13:30 - 17:30 uur
wo

9:00 - 12:00 uur
13:30 - 17:30 uur
do

9:00 - 12:00 uur
13:30 - 17:30 uur
vr belt u even of we aanwezig zijn
za belt u even of we aanwezig zijn
zo gesloten

Contact

koffie koffiemachines lako apeldoorn logo

 

Arnhemseweg 295
7333 NC Apeldoorn
T 055-5338757
E info@lako.nl
I www.lako.nl